Consiliul Județean Maramureș preia documente online

0
12

Prin intermediul Punctului de Contact Unic Electronic-edirect.e-guvernare.ro se preiau documente în vederea emiterii unor acte din domeniul cadastrului, urbanismului, amenajării teritoriului și autorizării executării lucrărilor de construcții din aria de competență Direcției ahitect șef.
Actele care se pot depune ori solicita sunt: certificate de urbanism, prelungirea valabilității certificatelor de urbanism, autorizații de construire, desființare, prelungirea valabilității autorizațiilor de construire ori desființare, comunicare privind începerea execuției lucrărilor, comunicare privind finalizarea execuției lucrărilor, regularizarea taxelor aferente autorizațiilor de construire, avize de oportunitate, avize tehnice ale Arhitectului șef pentru documentații de urbanism și amenajarea teritoriului, avizul arhitectului-șef al județului la construcțiile reprezentând monumente istorice clasate sau aflate în procedură de clasare potrivit legii, proces-verbal de vecinătate.
UAT-urile pentru care Consiliul Județean Maramureș emite certificate de urbanism și autorizații de construire în baza convențiilor încheiate sunt: Băsești, Călinești, Cupșeni, Desești, Gârdani, Groșii Țibleșului, Leordina, Mireșu Mare, Poienile Izei, Remeți, Rona de Jos, Săliștea de Sus și Suciu de Sus.
Toți pașii privind crearea contului sau înscrierea pe site, accesarea link-ului de acces, modul de depunere și preluare a documentațiilor, precum și derularea operațiunilor și acțiunilor activității se găsesc la adresa https:// www.cjmaramures.ro/
monitorul-oficial-local/ alte-documente/urbanism. Alte informații se pot obține la adresa de e-mail: arhitect.sef@cjmaramures. ro. (o.m.)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.