Dosare penale pentru infracţiuni rutiere

0
24

Joi, 26 martie, poliţiştii care care au fost prezenţi pe drumurile publice din judeţ au depistat trei persoane care conduceau autovehicule fără să deţină acest drept.
În Baia Mare
Este vorba despre un băimărean, care în momentul în care a observat echipajul de poliție cu semnalele luminoase în funcțiune, pe strada Mihai Eminescu, din municipiu, a demarat continuându-și deplasarea cu viteză.
Poliţiştii l-au identificat la scurt timp, iar în urma verificărilor au stabilit că este vorba despre un tânăr, de 27 de ani, care nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.
Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, dar nu consumase băuturi alcoolice.
În Sălsig
Poliţiştii din Ulmeni au oprit în trafic pentru verificări un autoturism, condus pe raza localităţii Sălsig.
La volan a fost identificat un bărbat, de 38 de ani, din Ulmeni.
În urma verificărilor, s-a stabilit că bărbatul are dreptul de conducere suspendat.
În Ardusat
Poliţiştii s-au sesizat din oficiu cu privire la conducerea pe drumurile publice a unui autoturism care a fost implicat într-un accident rutier din care au rezultat pagube materiale.
Poliţiştii au constatat că la volanul autoturismului se afla un tânăr, de 30 de ani, care nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.
În toate cele trei cazuri au fost întocmite dosare penale şi se continuă cercetările, urmând a fi dispuse măsuri legale.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.