Expoziții online la Muzeul Județean de Artă

0
19

Muzeul Judeţean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare» vă prezintă oferta online din perioada suspendării temporare a programului cu publicul. “Sălile de expoziții ale Muzeului Judeţean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare» rămân temporar închise. Pentru a ne revedea cu bine, cu sufletul plin, noi, custozi ai Frumosului, lucrăm sistematic și creativ să vă rămânem aproape. Vă dăm întâlnire zi de zi în mediul online prin rețelele de socializare, pagina web www.muzartbm.ro, blog muzeuldeartabaiamare.wordpress.com” spune referent de specialitate în cadrul instituției muzeale, Oana Enășel.
O primă incursiune virtuală este propusă prin Centrul Artistic Baia Mare pentru a redescoperi figuri reprezentative ale fenomenului artistic, prezentate de dr. Tiberiu Alexa, dr. Ioan Angel Negrean și dr. Dorel. Topan. ″Ne concentrăm pe lucrurile mărunte care de obicei trec neobservate și facem și desfacem un puzzle online. Am ales detalii felurite din picturi. Priviți în amănunt lucrarea pe de-a-ntreg pe Instagram și-apoi citiți povestea pe site-ul nostru web. Primăvara s-a instalat în sala noastră de expoziții temporare și ne-ar părea rău să nu vă bucurați cu noi. Împărtășim energia și culoarea ei, tablou cu tablou. Vă spunem și câteva cuvinte despre autorii picturilor, de lecturat în tihnă pe blogul muzeului″, mai precizează Oana Enășel.
De asemenea, aveți ocazia să revedeți evenimente, dar și să străbateți galeriile de artă la orice oră. ″Când dorul de noi devine de nestăvilit, v-asigurăm că suntem la un click distanță. Puteți să ne străbateți galeriile la orice oră, de oriunde prin turul virtual. Îl găsiți pe blog și site, și nu uitați să activați FlashPlayer. Răspundem prompt la e-mail (muzartbm@yahoo.com) și mesaje și vă transmitem în timp util orice informații privind reluarea accesului public″, mai afirmă Oana Enășel.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.