Polițiștii au aplanat o stare conflictuală…

0
32

Polițiștii din Șomcuta Mare au intervenit pentru aplanarea unei stări conflictuale și soluționarea unui furt de autoturism, în ambele cazuri fiind întocmite dosare penale.
Marţi, în jurul orei 12, după ce au fost sesizați prin SNUAU 112 despre un scandal, polițiștii au intervenit de urgență pe strada Mireșului. Primele verificări au stabilit că 5 persoane, care locuiesc în zonă, au pătruns în curtea imo­bilului unei alte persoane și pe fondul unei stări conflictuale au distrus un geam al imobilului respectiv.
Toate persoanele implicate au fost identificate, în cauză a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de violare de domiciliu, distrugere și lovire sau alte violenţe.

… şi au soluţionat un furt

Urmare sesizării unui bărbat din oraș, că persoane necunoscute i-au sustras autoturismul care era parcat în curtea imobilului, patrula de ordine și siguranță publică a acționat cu operativitate pentru soluționarea faptei reclamate. La scurt timp, polițiștii au depistat autoturismul pe DJ 182B, fiind condus pe direcția Șomcuta Mare – Mireșu Mare. Persoana de la volan a ignorat semnalele polițiștilor și-a continuat deplasarea iar după aproximativ un km a abandonat autoturismul și a fugit.
În urma verificărilor, a reieșit faptul că autoturismul a fost condus de un tânăr, de 19 ani, din Şomcuta Mare, care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar în autoturism, în calitate de pasager, se afla un alt tânăr, de 24 ani.
Şi în acest caz a fost întocmit dosar penal și se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de furt în scop de folosinţă și conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.