În Sighetu Marmației • Doi tineri depistați cu canabis

1
40

Un echipaj mobil din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Maramureș, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a efectuat semnalele regulamentare pentru a opri la control, în Sighetu Marmației, un autoturism marca Audi A4, înmatriculat în România.
Șoferul nu a oprit la semnalele regulamentare, fapt pentru care s-a pornit în urmărirea autoturismului în cauză, iar după câțiva zeci de metri au fost aruncate din mașină două pungi.
Mașina a fost oprită, iar polițiștii de frontieră l-au identificat pe șoferul acesteia, cetățeanul român K.A., în vârstă de 30 de ani, și pe pasageră, B.A., în vârstă de 19 ani, ambii domiciliați în județul Maramureș.
În pungile aruncate din vehicul, polițiștii de frontieră au descoperit mai multe pachete mici învelite în staniol, în interiorul cărora se afla o substanță vegetală, de culoare verde oliv, posibil canabis.
În urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 29 grame substanță vegetală de culoare verde-oliv, susceptibilă a fi canabis, cantitate care a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor și expertizării.
În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere de droguri de risc pentru consum propriu fără drept.

1 COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.