Gabriel Tamaş se cere la națională

0
76

Gabriel Tamaş îşi doreşte ca selecţionerul Mirel Rădoi să convoace pentru barajul cu Islanda doar jucători în formă şi care evoluează constant. Gabriel Tamaş spune că îşi doreşte ca România să obţină calificarea la EURO.
România va juca semifinala barajului pentru EURO cu Islanda, iar dacă va învinge va disputa finala cu Ungaria sau Bulgaria.
Tamaş îşi doreşte ca, prin evoluţiile sale, să îl convingă pe Rădoi să îl convoace la echipa naţională. Totodată, fundaşul speră să mai prindă un turneu final cu echipa naţională.
„Mie mi se pare normal ca la echipa naţională să fie convocaţi jucătorii cei mai în formă. Nu te poţi califica cu jucători care nu sunt în formă la un turneu final. Sunt jucători talentaţi, buni, dar care nu prea joacă. La naţională trebuie să te duci cu jucătorii care sunt în formă, care joacă meci de meci. Dacă voi face lucruri bune pe teren, sper să acaparez ochii staff-ului echipei naţionale şi să fiu convocat. Asta depinde doar de mine. Ar fi ceva extraordinar să mai prind un turneu final. Sper la aşa ceva, dar nu pot să spun dinainte ce se va întâmpla”, a spus Gabriel Tamaş, la TVR.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.