Măsurători topografice ”pe repede înainte” în Cupșeni

0
35

Administrația locală din Cupșeni continuă activitatea de cadastru în ritm alert. Asta deoarece proiectul prin care măsurătorile topo se execută gratuit pentru cetățenii comunei trebuie să se încheie în acest an.
Astfel, începând din această săptămână, proprietarii de pământuri sunt așteptați în teren, alături de topografi, pentru a-și putea intabula gratuit proprietățile:
”Începând de luni, 30.03.2020, se continuă măsurătorile pe satele Cupșeni, Costeni și Ungureni. La Libotin este pauză săptămâna aceasta. Vă rog să ieșiți în teren acolo unde știți că aveți pământ și/sau construcții, deoarece nu vom reveni, acest lucru fiind practic imposibil, asta deoarece în 9 luni va trebui să finalizăm acest proiect atât de amplu. Care nu sunteți în țară sau care nu aveți posibilitatea să ajungeți, vă rog să vă trimiteți reprezentant. De asemenea, vă rog să ne aduceți la primărie buletinele dvs sau să mi le trimiteți pe messenger și/sau WhatsApp, pentru a merge mână-n mână cu topografii și pentru a ne facilita întocmirea documentației stufoase. Vă reamintesc că este un proiect al primăriei Cupșeni, în parteneriat cu ANCPI, iar dvs sunteți beneficiarii lui și nu aveți nimic de achitat! Nimeni nu vă ia nimic din ceea ce dețineți, ci doar veți deveni proprietari cu acte în regulă, adică vi se vor intabula proprietățile gratuit. De asemenea, vă aduc la cunoștință că acest anunț este transmis pe cale orală, pe acest site de socializare, prin anunțuri la primărie, aviziere și la biserică. În fiecare zi, la aproximativ ora 9.15, se va ajunge la primul sector cadastral. Vă rog, anunțați-vă între dumneavoastră, în a fi cât mai operativi. Pentru informații suplimentare, sunați-mă pe numărul personal (răspund sau resun în timp util, excepție orele târzii) sau adresați-vă biroului agricol (în timpul programului de lucru: 8-16) la tel: 0262383021. Adeverințele se emit pe persoanele ce apar în registrul Agricol, precum prevede legea. Vă mulțumesc pentru implicare și vă asigur de întreaga noastră susținere și îndrumare”, a explicat Lucia Butcure, primarul comunei Cupșeni.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.