În 24 de ore – amenzi de peste 236.000 lei în Maramureş

0
67

Structurile teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne și cele ale Ministerului Apărării Naționale au executat, în ultimele 24 de ore, la nivelul județului Maramureş 118 misiuni.
Cele 342 de efective angrenate (polițiști, jandarmi, polițiști de frontieră, polițiști locali și militari) au verificat, în unită­țile administrativ-teritoriale din județ, peste 1.960 persoane, cu privire la respectarea măsurii de izolare la domiciliu, în conformitate cu prevederile ordonanței militare.
S-au aplicat 116 sanc­țiuni contravenţionale, în valoare de 236.000 lei. De asemenea, au fost confiscate bunuri materiale în valoare de peste 3.900 lei.
O persoană a fost depistată și identificată că nu a respectat măsura de izolare la domiciliu. A fost sancționată contravențional și s-a luat măsura carantinării instituționalizate, cu plata cheltuielilor aferente.
În perioada executării misiunilor, au fost depistate, identificate și sanc­ționate contravențional 106 persoane care nu au respectat prevederile Ordonanței Militare nr. 3, cu privire la interzicerea circulației în afara locuinței/ gospodăriei.
În județul Maramureș sunt 38 locații de carantinare. Se află în izolare la domiciliu 2.336 persoane, statistică ce include și membrii familiei.
În carantină sunt 1.189 persoane, venite în țară din state aflate în zona de risc roșie, care în conformitate cu procedurile stabilite au intrat în carantină instituționalizată.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.