În Târgu Lăpuș • Temporar, se reia activitatea în Piața de alimente

0
238

Primăria orașului Târgu Lăpuș vine în sprijinul producătorilor locali din sectorul agricol, zootehnic, apicol și a hotărât ca, începând de joi, 9 aprilie, să se reia temporar activitatea în Piața de alimente, respectându-se procedurile și măsurile de siguranță impuse de ordonanțele militare.
Pentru comercializarea produselor în Piața de alimente vor avea acces doar producătorii agricoli locali. Îndeplinirea procedurilor și respectarea măsurilor de siguranță vor fi asigurate de către angajații Primăriei și Poliția orașului.
Accesul în Piața de alimente se va face din strada Târgului cu ieșire în strada Pieții. La intrare vor fi montate covorașe îmbibate cu dezinfectanți pentru încălțăminte și dispozitive pentru dezinfecția mâinilor. Se vor efectua acțiuni zilnice de dezinfecție a Pieții, se va respecta distanța de 1,5-2 m între persoane și se va evita formarea de grupuri.
Vânzătorii și cumpărătorii vor avea obligația de a purta mască și mănuși de protecție, iar produsele expuse la vânzare vor fi protejate cu folie transparentă. Primăria orașului Tg. Lăpuș va asigura câte o mască de protecție pentru fiecare persoană. Programul pieții va fi temporar, cu activitate zilnică între orele 8-16, iar între orele 11 și 13 vor avea acces în exclusivitate persoanele de peste 65 de ani.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.