Primăriile de comune distribuie măști cetățenilor

1
225

Administrații locale din comunele maramureșene au început distribuirea măștilor de protecție pentru populație:
„Dragi locuitori ai Comunei Remetea Chioarului! Primăria a achiziționat un număr de 3.000 de măști de protecție pe care le va pune la dispoziția tuturor locuitorilor Comunei noastre. Începând din data de 6.04.2020 angajații din compartimentul Siuațiilor de Urgență și Asistență Socială din cadrul Primăriei se deplasează spre gospodăriile dumneavoastră pentru a vă putea înmâna aceste măști, împreuna cu declarații pe propria răspundere, pentru a le putea folosi pentru a vă deplasa doar în caz de necesitate, această măsură de protecție devenind obligatorie în spațiile publice prin Hotărârea Comitetului pentru Situații de Urgenţă Maramureș nr. 16/ 04.04.2020, dar și respectarea celorlalte măsuri luate începând cu data de 6.04.2020. Vă aduc la cunoștință că am dezinfectat și toate străzile și spațiile publice din comuna noastră cu soluție dezinfectantă, iar recomandarea noastră este să stați cât mai mult cu putință acasă și deplasările să le faceți doar atunci când este necesar pentru aprovizionare cu alimente, ori medicamente, sau cu un motiv întemeiat, respectând și Ordonanțele Militare în vigoare care reglementează aceste deplasări! Vă mulțumesc pentru înțelegere”, a precizat Călin Ovidiu Petrică, primarul comunei Remetea Chioarului.
Și în comuna Bocicoiu Mare se derulează distribuirea măștilor de protecție: „Am început să distribuim măști de protecție persoanelor în vârstă, care trebuie să iasă din casă după cumpărături, persoanelor care lucrează în această perioadă, în funcție de cum primim măștile de la producător. S-au comandat 2.000 de măști, dacă nu vor ajunge pentru toată lumea vom mai comanda. Sănătate multă și stați acasă”, a subliniat și primarul din Bocicoiu Mare, Liviu Lazarciuc, președinte al Comitetului Local pentru Situații de Urgență din comună.

1 COMENTARIU

  1. Pe cand si la Satulung?! Nu uitati cata lume circula spre Cluj prin localitatea noastra, iar unii soferi se dau jos si isi fac cumparaturi de la magazinele din centru!

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.