89 de articole sportive licitate în campania organizată de CSU Suceava

0
20

Nu mai puţin de 89 de articole sportive au fost licitate în cadrul campaniei ”Uniţi contra coronavirusului”, organizată în perioada 2-10 aprilie pe pagina de Facebook a echipei masculine de handbal CSU Suceava.
Tricouri ale unor sportivi de marcă, români şi nu numai, au fost scoase la licitaţie, în folosul comunităţii locale, grav afectată de pandemia de coronavirus.
Cel mai mult s-a licitat pentru mănuşile luptătorului Ionuţ Atodiresei (3.000 lei), apoi pentru tricourile portarului naţionalei feminine a României, Yulyia Dumanska, 500 de euro, hand­balistului francez Nikola Karabatic, adjudecat pentru 2.500 lei, handbalistei Cristina Neagu (2.250 lei), fostului fotbalist Nicolae Dică (2.000 lei), internaţionalului Ianis Hagi (1.600 lei), selecţionerului naţionalei de fotbal, Mirel Rădoi (1.150 lei), handbalistului Alexandru Csepreghi (1.000 lei), handbalistei Luciana Popescu (1.000 lei), mănuşile luptătorului Cătălin Moroşanu (1.000 lei) etc.
Scopul acţiunii este acela de a strânge bani pentru Spitalul Judeţean din Suceava. Pentru a fi utilizaţi cât mai eficient, banii strânşi vor fi direcţionaţi către Fundaţia Umanitară NORD 2001, care de la startul pandemiei este implicată total în lupta pentru combaterea coronavirusului.
Regulamentul campaniei a prevăzut ca fiecare licitaţie de tricou să rămână activă un număr de şapte zile din momentul în care a fost urcat pe Facebook. Preţul de pornire a fost de 150 de lei per tricou (obiect), cu excepţia celui purtat de Nikola Karabatic, pe când evolua la Barcelona, care a plecat de la 450 de lei. Câştigătorii licitaţiei vor face plata în contul RO20 RZBR 0000 0600 0820 8852 Andrei Iulian, însă detalii suplimentare pot fi obţinute de la antrenorii echipei sucevene, Adrian Chiruţ şi Iulian Andrei.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.