FRA a prelungit termenul de suspendare a tuturor competiţiilor

0
27

Federaţia Română de Atletism a anunţat, marţi, într-un comunicat de presă publicat pe site-ul oficial, prelungirea termenului de suspendare a tuturor competiţiilor până în data de 15 iunie ca urmare a pandemiei de coronavirus.
Federaţia Română de Atletism consideră că 15 iunie este un termen corect pentru demararea competiţiilor de atletism. Astfel, sportivilor li se va permite ca, la ieşirea din starea de urgenţă, să îşi reia antrenamentele în condiţii cât mai aproape de cele obişnuite şi dispun de o perioadă suficientă pentru a fi pregătiţi să concureze. Totodată, organizatorilor de competiţii li se va permite organizarea în bune condiţii a competiţiilor de atletism.
În cadrul FRA se va lucra în perioada următoare la un nou calendar competiţional în care se vor realoca competiţiile din perioada martie – iunie, existând însă şi posibilitatea anulării unora dintre acestea. Calendarul competiţional va fi aprobat în şedinţa Consiliului Federal care va avea loc cu proxima ocazie după ridicarea stării de urgenţă şi comunicarea noilor măsuri de prevenţie a pandemiei de COVID-19.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.