Situații de urgență

0
30

În intervalul 17 – 19 aprilie, pompierii maramureșeni au intervenit la 8 situații de urgență.
• Vineri, militarii din Vișeu de Sus au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o magazie. Flăcările au distrus circa 3 m.p. de acoperiș din lemn.
• Sâmbătă, pompierii din Șomcuta Mare au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la podul unei case. Au ars circa 10 m.p. de acoperiș din lemn.
– Detașamentul Sighetu Marmației și Garda de Intervenție Borșa au lichidat fiecare câte un incendiu izbucnit la coșul de evacuare al fumului. În ambele cazuri a ars doar funinginea din coșul de fum.
– În localitatea Groape, pompierii din Târgu Lăpuș au lichidat un incendiu în urma căruia au ars circa 2 hectare de vegetație uscată.
– Pompierii băimăreni au intervenit în Cicârlău Vii, unde în urma unui incendiu au ars circa 10 m.p. de acoperiș din lemn și 200 kg de fân.
– În Botiza, pompierii din Bogdan Vodă au fost solicitați să lichideze un incendiu de vegetație uscată în urma căruia au ars circa 4 hectare de resturi vegetale.
– Militarii vișeuani, alături de pompierii voluntari din Moisei, au lichidat un incendiu de circa 4 hectare de vegetație uscată. În urma incendiului a ars și un șopron cu fân.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.