Variante ocolitoare ale orașului, la Borșa

0
89

Administrația locală din Borșa are în plan construirea unor variante ocolitoare ale orașului. Asta pentru a decongestiona traficul în perioadele aglomerate:
„Construim o variantă ocolitoare pentru zona centrală a orașului Borșa. Prin această investiție se va desconges­tiona traficul rutier din zona centrală a orașului Borșa, pe sensul Moisei – Iacobeni și invers. Proiectul prevede construirea a două poduri, unul peste râul Cisla și unul peste râul Vișeu, strada va avea o lățime de 9 m, din care 7 m cele două benzi de circulație și 1,5 m alee pietonală. Se vor construi și 40 de locuri de parcare și se vor amenaja malurile râului Vișeu pe toată lungimea drumului. De asemenea, un alt tronson va descongestiona traficul rutier din zona centrală a orașului, pe sensul Baia Borșa – Centru.
Proiectul prevede construirea unui pod nou peste râul Cisla în locul Podului Caroi, cu două benzi de circulație și spațiu pietonal, o stradă nouă în lungime de 827 m și lățime de 7 m, prin cartierul Lăzuci. Vor fi amenajate 70 de locuri de parcare în zona Liceului Borșa și o alee de promenadă în lungime de 700 m pe malul drept al râului Cisla”, a spus Sorin Ion Timiș, primarul orașului Borșa.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.