Mistreții fac iar pagube în Recea!

0
73

Nici nu și-au cultivat bine sătenii terenurile în această primăvară că mistreții le-au distrus deja culturile în comuna Recea. Primarul îi îndeamnă pe cei păgubiți să se adreseze cât mai repede administrației locale, pentru dosarul de despăgubiri.
„Din nou mistreții produc pagube. Cei păgubiții se pot adresa primăriei pentru a face demersurile necesare”, a precizat Octavian Pavel, primarul din Recea. Reprezentanții AJVPS Maramureș spun că fac tot ce le stă în putință pentru a rezolva problema: „Am intervenit de fiecare dată când am fost solicitați. Noi, la solicitarea domnului primar și la solicitarea localnicilor, așa după cum bine știți, facem tot ce este omenește posibil”, a explicat Ioan Pop, directorul AJVPS Maramureș.
Sătenii nu mai cred în despăgubiri. La nivelul județului Maramureș, în ultimii ani, de când mistreții fac ravagii tot mai mari în culturile oamenilor, nu se știe de vreo despăgubire reală și asta din cauza legislației complicate, aflată în vigoare, care nu favorizează despăgubirile.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.