A început producția la Eaton Fărcașa

0
245

Doi salariați de la Eaton Fărcașa au fost confirmați cu noul coronavirus. Referitor la posibilitatea declanșării unui focar de coronavirus în cadrul societății, unde cei doi salariați au fost confirmați cu infecția, societatea comercială a prezentat președintelui Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea, un document cu măsurile luate pentru prevenirea răspândirii infecțiilor cu virusul SARS-Cov-2.
Între măsurile luate pentru asigurarea securității și să­nă­tă­ții lucrătorilor, se numără: dezinfecția, termografierea, informarea lucrătorilor etc.
În ceea ce privește transportul salariaților, a fost suplimentat numărul autobuzelor pentru a se asigura distanțarea socială, iar acestea au fost dotate cu dezinfectanți. De asemenea, curtea exterioară a societății se dezinfectează zilnic cu soluții pe bază de clor, precum și suprafețele în interior. Angajatorul oferă salariaților materiale de protecție personală și vitamine pentru întărirea sistemului imunitar.
Pamela POP, managerul Eaton Fărcașa, a precizat că activitatea fabricii din Sârbi a fost întreruptă doar luni, pentru reprioritizarea comenzilor, iar marți, producția a repornit.
Direcția de Sănătate Publică Maramureș a decis testarea unor persoane din cadrul Eaton, contacți direcți ai persoanelor deja confirmate cu coronavirus, dar și a unor persoane de la Centrul de Permanență Fărcașa. (o.m.)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.