S-au confiscat 4.250 pachete cu ţigări de contrabandă

0
24

Polițiştii de frontieră din Valea Vișeului au observat, în apropierea frontierei de stat, mai multe persoane care transportau colete voluminoase din Ucraina în România, prin apa râului Tisa.
Imediat s-a acționat pentru reținerea persoanelor, moment în care acestea au abandonat coletele și au sărit în apa râului Tisa, întorcându-se pe teritoriul ucrainean.
La fața locului au fost descoperite 5 colete cu țigări, care au fost transportate la sediul sectorului, unde, în urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 4.250 pachete cu țigări, de proveniență ucraineană.
Țigările, în valoare de aproximativ 50.000 lei, au fost confiscate, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă și trecere frauduloasă a frontierei de stat, la finalizare urmând a se lua măsurile legale ce se impun.
Autoritățile ucrainene au informat polițiștii de frontieră români că au descoperit, pe aceeași direcție, 18 colete cu țigări, făcând parte din același lot.
La „frontiera verde”
Alte 2.000 pachete cu ţigări confiscate
Polițiștii de frontieră din Sighetu Marmației au descoperit, în apropierea frontierei de stat, pe direcția localității Lunca la Tisa, 4 baxuri cu țigări, care au fost transportate la sediul instituției.
În urma verificării, s-a constatat că acestea conțin 2.000 pachete cu țigări, de proveniență ucraineană, în valoare de aproximativ 23.400 lei.
Și în acest caz, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă și pentru identificarea persoanelor implicate.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.