Asociația Întreprinzătorilor Maramureș • Donații de combinezoane și măști chirurgicale

0
60

Luni, 4 mai, Asociația Întreprinzătorilor Maramureș a donat 500 de combinezoane pentru personalul medical de la Spitalul de Pneumoftiziologie și 4.980 măști chirurgicale pentru medicii de familie din Baia Mare.
Alte 500 de combinezoane urmează să ajungă zilele acestea la Spitalul de Boli Infecțioase din Baia Mare. Aceasta este ultima acțiune din cadrul campaniei „Ajutăm Îngerii Medici”, derulată de ONG-ul maramureșean, cu scopul de a dota spitalele maramureșene cu materialele necesare în lupta cu noul coronavirus.
Campania a început la finalul lunii martie și a reușit să strângă aproape 320.000 lei, din donațiile membrilor asociației și ale unor persoane fizice.
Peste 1.100 persoane și 68 de companii maramureșene s-au alăturat campaniei „Ajutăm Îngerii Medici”, în cadrul căreia au fost donate peste 17.000 măști, 1.000 combinezoane, 500 kituri de testare, 360 viziere, 2 izolete și sute de flacoane cu dezinfectanți pentru mâini, către spitalele din Maramureș, medicii de familie din Baia Mare, ISU Maramureș – a informat Gabriela COZMA, voluntar în cadrul campaniei “Ajutăm Îngerii Medici”.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.