Pe 18 mai va fi reevaluată situația în Liga Florilor și în Liga Zimbrilor

0
59

Consiliul de Administrație al FRH s-a reunit luni într-o ședință online și a discutat despre închiderea sezonului de handbal sau pentru continuarea acestuia. Majoritatea a votat pentru variantele de încheiere a sezonului pe teren. Pe data de 18 mai, membrii vor reevalua situația, în funcție și de răspunsurile pe care le vor obține până atunci de la autorități.
Astfel, primele jocuri în prima ligă ar urma să se desfășoare în 14 iunie, adică cele din etapa a 24-a din Liga Zimbrilor. Dar primul joc oficial va fi o zi mai devreme, în liga secundă feminină, restanța CSM București 2 – Știința București.
Primul punct pe Ordinea de zi a fost: „Liga Zimbrilor, Final Four Cupa României Fan Courier masculin, Divizia A-masculin: modalitate de desfășurare în vederea încheierii sezonului 2019-2020 până la sfârșitul lunii iunie, fără competiții EHF”.
Cu 12 voturi pentru și patru împotrivă s-a votat propunerea federației:
• Liga Florilor MOL: 24 iunie: restanța din Etapa a 16-a (AHCM Slobozia – CSM București).
• Cupa României Fan Courier: Marți, 16 iunie: sferturile restante: SCM Rm. Vâlcea – HC Dunărea Brăila; CSM București – CSM Slatina; 20-21 iunie: Final Four.
• Liga Zimbrilor • Duminică, 14 iunie: Etapa a 24-a; Joi, 18 iunie: Etapa a 25-a; Duminică, 21 iunie: Etapa a 26-a; Duminică, 28 iunie: restanțele Potaissa Turda – Dinamo București (etapa a 10-a) și SCM Poli Timișoara – HC Buzău (Etapa a 23-a)
• Cupa României Fan Courier: 24-25 iunie, Turneul Final Four; semifinala CSM Bacău – Dinamo București va conta și pentru meciul restant din campionat (Etapa a 20-a).
În majoritate, Consiliul de Administrație a votat ca toate celelalte variante propuse pentru înghețarea campionatului să fie pentru moment amânate. Până în data de 18 mai, federația intenționează să consulte cluburile din Ligile Naționale și pe cele cu șanse de promovare. În cazul în care nu se va putea juca, atunci variantele de „înghețare” vor fi repuse pe tapet.
(minaur.ro)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.