Planificare familială la telefon

0
25

Pacienții care doresc să obțină informații cu privire la activitatea, din această perioadă, a Compartimentului de Planificare Familială, din cadrul Spitalului Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș” Baia Mare (inclusiv reprogramarea recoltărilor pentru testele Babeș-Papanicolau), pot contacta reprezentanții structurii, telefonic, la tel. 0262220445, de luni până vineri, între orele 8-12, transmite coordonatorul compartimentului, dr. Diana BONEA, me­dic primar obstetrică-ginecologie.
Compartimentul de Planificare Familială, parte a Spitalului Județean de Urgență Baia Mare, funcționează pe strada Progresului nr. 17 (vechea Policlinică 2) și are în structura sa un cabinet obstetrică- ginecologie, un cabinet de contracepție și consultații prenupțiale, cabinet de educație pentru sănătate, cabinet consiliere şi sală tratamente.
Mare parte din serviciile compartimentului sunt gratuite. Serviciile oferite contracost sunt consultațiile la cerere (ex. consult ecografic, testul Babeș – Papanicolau etc.).

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.