Arena Naţională ar putea găzdui mai multe meciuri la EURO 2020

0
41

Ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe, a afirmat marţi, într-o conferinţă de presă, că în cazul în care anumite oraşe gazdă ale EURO 2020 la fotbal ar renunţa să mai organizeze meciuri, pe Arena Naţională din Bucureşti ar putea fi disputate mai mult de patru partide.
El exclude, cel puţin în acest moment, posibilitatea ca stadionul Steaua, care se află în construcţie, să găzduiască meciuri la EURO 2020.
”Din punct de vedere al caracteristicilor, viitorul stadion Steaua ar putea găzdui meciuri la EURO, dar UEFA a transmis clar că va fi organizat doar pe stadioanele acreditate. Cel puţin până în acest moment doar Arena Naţională poate găzdui meciuri de la EURO 2020. Dar Arena Naţională poate găzdui mai multe meciuri, dacă vor fi anumite oraşe care vor renunţa”, a declarat Stroe.
Bucureştiul va găzdui trei partide în cadrul Grupei C şi una în faza optimilor de finală pe Arena Naţională. Dacă se califică în urma barajului de Liga Naţiunilor, echipa naţională a României va juca cel puţin două partide la Bucureşti.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.