Lucrările la Sala Polivalentă din Oradea, de 5.000 de locuri, au ajuns la 40% execuţie

0
73

Lucrările la Sala Polivalentă din Oradea, care va avea 5.000 de locuri, sunt realizate în proporţie de 40%, costul total al obiectivului fiind de 27,6 milioane de euro.
Potrivit Primăriei Oradea, sala se realizează pe amplasamentul fostei pieţe de vechituri a oraşului, lângă aeroport. Atunci când va fi finalizată, Sala Polivalentă, cu o capacitate de 5.000 de locuri, va putea găzdui diverse competiţii interne (handbal, baschet, volei), dar şi evenimente internaţionale, congrese, concerte, expoziţii, târguri etc.
Costul total al lucrărilor este de 27,6 milioane de euro, din care Primăria Oradea va suporta 5,2 milioane euro, iar diferenţa va fi asigurată de Compania Naţională de Investiţii.
„Primăria Oradea contribuie cu o parte din banii necesari pentru construcţia efectivă a sălii şi, de asemenea, va suporta integral partea de conectare a sălii la ceea ce se află în jur: parcul din jurul sălii de sport, racordarea la utilităţi (apă, canalizare, termoficare, energie electrică), parcările aferente şi drumurile de acces”, a declarat Florin Birta, viceprimarul municipiului Oradea.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.