RAR ­čÜś´ŞÄ O aplica╚Ťie ├«╚Ťi spune tot despre orice ma╚Öin─â second-hand

0
27

Registrul Auto Rom├ón a anun╚Ťat c─â, din aceast─â s─âpt─âm├ón─â, ofer─â date despre daunele suferite de vehiculele ├«nmatriculate ├«n Rom├ónia, cu ajutorul unei aplica╚Ťii disponibile pe site-ul regiei.
RAR a finalizat instalarea aplica╚Ťiei ÔÇ×Istoric VehiculÔÇŁ, care furnizeaz─â ÔÇ×├«n doar c├óteva minuteÔÇŁ, informa╚Ťii despre majoritatea vehiculelor pentru care au fost ├«nregistrate oficial, la societ─â┬ş╚Ťile de asigur─âri, avarii produse pe teritoriul Rom├óniei.
Aplica╚Ťia Istoric Vehicul este disponibil─â pe site-ul oficial al institu╚Ťiei, www.rarom.ro.
Astfel, la interogarea prin aplica╚Ťia ÔÇ×Istoric VehiculÔÇŁ, ├«mpreun─â cu informa╚Ťiile oferite gratuit de RAR (de exemplu valoarea indicat─â de odometru) se precizeaz─â ╚Öi faptul c─â pentru acel vehicul exist─â disponibil un istoric de daune, care poate fi oferit contra cost.
Tariful este de 35 lei ╚Öi se achit─â online. Pentru a accesa aplica╚Ťia, clien╚Ťii trebuie s─â introduc─â seria de caroserie/sa╚Öiu ╚Öi o adres─â de e-mail valid─â. ├Än situa╚Ťia ├«n care clientul dore╚Öte s─â ob╚Ťin─â istoricul de daune al autovehiculului, el este redirec╚Ťionat c─âtre zona de plat─â cu cardul, iar apoi va primi prin e-mail Istoricul de daune.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.