Alte recomandări de la ITM pentru transportul angajaților

0
29

Inspectorii ITM vă sfătuiesc ca la deplasarea cu autovehiculul pentru îndeplinirea sarcinilor de muncă să utilizaţi echipamente de protecţie (spre ex: mască, mănuşi) dacă nu călătoriţi singur şi solicitaţi celorlalţi purtarea acestor echipamente, aerisiţi des autovehiculul, în special atunci când călătoriţi şi cu alte persoane, verificaţi dacă s-a efectuat igienizarea periodică a instalaţiei de aer condiţionat auto.
Respectaţi programul de lucru şi modul de realizare a deplasării stabilit de angajator pentru reducerea numărului de lucrători prezenţi în acelaşi timp la locul de muncă.
La deplasarea cu mijloace de transport în comun (spre exemplu: autobuz, troleibuz, tramvai, metrou, microbuz) pentru îndeplinirea sarcinilor de muncă se recomandă: utilizarea echipamentelor de protecţie (spre ex: mască, mănuși), să păstraţi distanţa de siguranţă faţă de ceilalţi călători din mijlocul de transport în comun (încercaţi să nu staţi faţă în faţă cu alte persoane), precum şi expunerea la contact direct/interacţiune cu alţi călători la urcarea/coborârea din mijloacele de transport în co­mun. Aceleași reguli de protecție și de păstrare a distanței se recomandă și în avion sau în tren.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.