Bergodi: „Universitatea Craiova are şanse la titlul de campioană”

0
36

Noul antrenor al echipei de fotbal Universitatea Craiova, Cristiano Bergodi, a declarat într-o intervenţie live pe pagina de Facebook a clubului, că formaţia sa are şanse să câştige în acest sezon titlul de campioană, aflându-se la doar 4 puncte în spatele liderului CFR Cluj.
„Cu domnul (Mihai) Rotaru ne-am înţeles imediat, m-a căutat ieri şi am ales să vin la Craiova, cu gânduri pozitive şi entuziasm pentru această meserie, ştiind că Universitatea Craiova este una dintre cele mai bune echipe din România. Eu cred că e posibil să câştigăm titlul, eu pentru asta am venit, suntem la numai 4 puncte de CFR Cluj şi e normal să ne gândim la titlu. E şi o situaţie în care apar surprize, nu ştim cum s-au pregătit echipele în această perioadă de pandemie. E un mic campionat de 8 meciuri şi vom încerca să ne apropiem de CFR. Eu cred că Universitatea Craiova are şanse la titlu ca şi alte echipe. Eu sper din suflet să putem câştiga trofee, să facem ceva deosebit pentru această echipă de tradiţie”, a declarat Bergodi.
Antrenorul italian Cristiano Bergodi a semnat, vineri, un contract pe un an cu echipa de fotbal Universitatea Craiova, înlocuindu-l astfel pe Corneliu Papură, care a demisionat săptămâna trecută.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.