Familii care au nevoie de ajutor!

0
48

Criza economică și socială, adusă de pandemia COVID-19 nu o să dispară repede, chiar dacă activitățile se vor relua. Sunt familii cu probleme care continuă să aibă nevoie de ajutor, astfel încât Asociația ASSOC face un apel celor care pot, să contribuie la îmbunătățirea condițiilor de viață ale celor necăjiți, să o facă.
Santinela ASSOC a continuat acțiunile umanitare și zilele trecute, distribuind hrană caldă, alimente de bază, precum și alte lucruri necesare celor în suferință.
În cadrul santinelei lucrează asistenți sociali și psihologi care luptă împotriva efectelor sociale ale coronavirusului. Pe toată durata situației de urgență și cât va fi nevoie, se acordă consiliere gratuită pentru cazuri sociale și psiho-emoționale.
Psihologii asociației oferă consiliere telefonică, iar asistenții sociali rezolvă cereri de hrană caldă, alimente de bază și dau îndrumări.
Cine are nevoie de ajutor în continuare, poate apela la telefon 0262222226.
Pînă în prezent au solicitat ajutorul prin telefon, radio sau tv, 1.047 de persoane. De suport psiho-emoțional au avut nevoie 24 de persoane. 30 de familii au cerut furnizare de alimente. Prin cantina socială s-au livrat, gratuit, 732 porții de mâncare.
În continuare se pot face donații și sponsorizări în contul: RO67 RNCB 0182 0341 2867 0040. (o.m.)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.