Ce caută şi ce găsesc tinerii în Biserică?

0
67

🕮 Lecții de învățat 🕮
Biserica este universul credinței, iar credința este umărul pe care ne sprijinim. Spre ea te duc pașii și în ea te reculegi și găsești liniștea pe care ai pierdut-o sau împăcarea pe care o cauți.
În alte vremuri, la ceas de pericol se trăgeau clopotele! În vremea pandemiei cu Covid 19, ușa bisericilor a ră­mas închisă. Dacă pentru unii, Dumnezeu nu mai este la modă, cum mai facem compatibil sufletul nemuritor cu lu­mea modernă și libertatea în care trăiesc tinerii?
În condițiile în care tot mai multe voci afirmă că se poate trăi și fără biserică, pe ce se mai clădește și cum se clădește credinţa în inima tinerilor? Cum îi facem pe tineri să iubească și să respecte biserica? Să trăiască în credință? Să înțeleagă că în lupta cu tentațiile și provocările care apar la orice colț, nu pot izbuti singuri. Că fără credință suntem frunze purtate de vânt!
Întrebări simple, dar cu răspunsuri greu de dat. Khalil Gibran spunea: „Credința este cunoașterea din interiorul inimii, dincolo de atingerea certitudinii.”

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.