Reguli de la ITM pentru deplasarea în interes de serviciu

0
56

Inspectorii de muncă maramureșeni îi atenționează pe angajați să reducă la minimum posibil numărul de deplasări/ delegații pentru îndeplinirea sarcinilor de muncă.
″Folosiți, pe cât posibil, rute sau modalități alternative de transport pentru a evita zonele aglomerate, iar dacă programul vă permite, folosiți intervalele orare cu nivel scăzut de circulație a persoanelor″.
De asemenea, inspectorii vă recomandă să nu vă abateți nejustificat de la traseul normal de deplasare.
″Respectați măsurile luate pentru limitarea contactului dintre persoane, păstrați distanța de siguranță, evitați pe cât posibil activitățile colective (evitați expunerea la contact direct/ interacțiune cu un număr mare de persoane, evitați zonele aglomerate etc.). Utilizați corect echipamentele de transport, mașinile, aparatura, uneltele, substanțele periculoase și alte mijloace de producție. Cooperați cu angajatorul/lucrătorii desemnați, pentru a le permite acestora să se asigure că mediul de muncă și condițiile de lucru sunt sigure și fără riscuri pentru securitate și sănătate″, precizează oficialii Inspectoratului Teritorial de Muncă Maramureș.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.