Bugetul județului, rectificat cu 3,5 milioane lei

0
59

În ultima ședință extraordinară, în sistem de videoconferință, consilierii județeni au aprobat 7 proiecte aflate pe ordinea de zi.
S-a hotărât rectificarea bugetului județului Maramureș pe anul 2020 cu suma de 3,5 milioane lei. De asemenea, s-a aprobat și proiectul de hotărâre pentru validarea Dispoziției nr. 289/5 mai 2020 privind rectificarea bugetului județului cu suma de 370.000 lei, prin majorarea sumelor defalcate din taxa pe valoarea adăugată pentru echilibrarea bugetelor locale, concomitent cu majorarea cu aceeași sumă a cheltuielilor pentru personalul de servicii sociale aflat în izolare preventivă la locul de muncă și a cheltuielilor pentru carantină.
S-a direcționat suma de 250.000 lei către DGASPC Maramureș pentru plata cheltuielilor cu personalul instituției.
Alte proiecte au vizat aprobarea promovării în parteneriat a proiectului ACCESS ROUA – Reabilitarea drumurilor de legătură care duc la punctele de trecere a frontierei propus spre finanțare în cadrul Programului Operațional Comun România – Ucraina, precum și a cofinanțării acestuia, și aprobarea în parteneriat a proiectului ALTHERA – terapii alternative în Maramureș și Ivano Frankivsk și a cofinanțării acestuia.
Totodată, s-a suplimentat bugetul acordat SC Drumuri-Poduri Maramureș, în calitate de administrator al drumurilor județene, cu suma de 500.000 lei. (o.m.)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.