Cluburile din Liga 1, obligate să efectueze trei teste de COVID-19

0
35

Cluburile din Liga I, care își vor relua pregătirea centralizată după 15 mai, vor fi obligate să efectueze câte 3 teste pentru COVID-19 fotbaliștilor, la intrarea în baza de antrenament, în ziua a 7-a și a 14-a, a anunțat, miercuri, ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe.
„Nu este nevoie de un protocol semnat cu fiecare federație în parte, am avut reprezentanți din partea multor federații. Cu cei de la fotbal am avut un dialog consistent, au fost practic cei mai insistenți reprezentanți ai disciplinelor sportive pentru reluarea competițiilor. În momentul de față și-au asumat acele condiții. Sunt câteva modificări pe care le-am făcut în urma dialogului cu FRF și LPF. Probabil că după data de 15 mai cluburile din Liga I își vor relua antrenamentele. Modificările pe care le-am făcut țin de introducerea testului pentru COVID-19, de trei ori, la intrarea în cantonament, în ziua a 7-a și a 14-a”, a declarat Ionuț Stroe într-o conferință de presă.
Pentru reluarea antrenamentelor, echipele din Liga I vor fi nevoite să intre în cantonamente centralizate cu regim închis, aceleași condiții fiind valabile și după reluarea competiției. Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat că intenționează să reia actuala ediție a campionatului Ligii I în weekendul 13-14 iunie.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.