Începând de azi, noi măsuri la Spitalul Județean

0
485

La nivelul Ambulatoriului de specialitate din cadrul Spitalului Județean de Urgență “Dr. Constantin Opriș” Baia Mare, activitățile medicale suspendate se vor relua treptat.
Bolnavii care vin pentru consultații vor purta mască de protecție. Se menține, unde este posibil, consultul prin telemedicină, contactându-se cabinetul sau medicul specialist.
Toate consultațiile directe, exceptând urgențele, se vor face pe bază de programare, la telefon 0262-205100, 0262-205101, dar este permisă și prezentarea la fișier.
Programările se fac în ordinea solicitărilor, chiar și cele contra cost.
În momentul programării, solicitanții trebuie să comunice biroului de programare datele personale.
Programarea este posibilă pentru o perioadă de maximum 14 zile calendaristice. Ora programării va trebui respectată, admiterea în incinta unității fiind posibilă doar cu 20 de minute anterior programării consultative.
Se admite un singur însoțitor pentru fiecare pacient.
Solicitanții se vor prezenta la triaj cu 30 de minute anterior orei programate, iar după efectuarea triajului, se vor adresa fișierului alocat pentru specialitatea solicitată, amplasat în holul mare al spitalului.
Nu se permite așteptarea îndelungată în fața cabinetului medical.
S-au luat măsuri pentru ca întocmirea fișelor medicale pentru conducătorii auto, portarmă etc. să se facă în timp redus, prin gruparea cabinetelor care le întocmesc.
Achitarea taxei se poate face la oricare din fișierele ambulatoriului. Solicitanții care se vor prezenta pentru întocmirea fișelor, vor avea obligatoriu asupra lor adeverința cu antecedentele medicale, eliberată de medicul de familie – a informat managerul interimar al unității medicale, jr. Gheorghe-Alexandru OROS. (o.m.)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.