Ladislau Boloni s-a despărţit de Antwerp

0
62

Ladislau Boloni, fostul selecţioner al României, nu va mai fi antrenorul echipei de fotbal Royal Antwerp în sezonul viitor, informează presa belgiană, care susţine că decizia ar putea fi anunţată în mod oficial în următoarele ore.
„Mariajul dintre Boloni şi Royal Antwerp s-a încheiat”, scrie cotidianul Het Laatste Nieuws, adăugând că finalista Cupei Belgiei va fi supusă „unui facelift amănunţit” în această vară.
Boloni a preluat-o pe Antwerp în iunie 2017, reuşind să încheie sezonul trecut pe poziţia a patra, cel mai bun rezultat înregistrat de această grupare începând din 1990.
De asemenea, sub comanda fostului internaţional român, Royal Antwerp a reuşit în acest sezon calificarea în finala Cupei Belgiei, pentru prima oară după mai bine de două decenii.
Elevii lui Boloni urmau să înfrunte în finală, pe 22 martie, formaţia FC Bruges, însă partida a fost amânată din cauza pandemiei de coronavirus.
Plecarea sa nu este chiar o surpriză, fostul internaţional român lăsând să se înţeleagă în ultimele săptămâni că nu crede că aventura sa la Antwerp va mai continua.
„Nu cred că pot merge mai departe. Am ajuns la un punct în care următoarea etapă este titlul, iar acest lucru necesită o altă filosofie. Nu cred că putem progresa în continuare”, declara Boloni, luna trecută, pentru o publicaţie ungară.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.