Muzeul Maramureșean din Sighetu Marmaţiei și-a redeschis porțile

0
25

Muzeul Maramureșean din Sighetu Marmației și-a redeschis porțile începând cu data de 15 mai, în programul de vară.
Pentru a preveni infectarea cu virusul Covid-19, atât instituția muzeală, cât și vizitatorii, vor trebui să respecte anumite măsuri speciale printre care se impune păstrarea unei distanţe de minimum doi metri între persoane, iar purtarea măştii care să acopere gura şi nasul, atât de către vizitatori, cât și de către angajații muzeului este obligatorie.
De asemenea, turiștii vor fi nevoiți să respecte fluxul de vizitare unidirecţională cu menţinerea distanţei fizice, dar și să evite atingerea obiectelor atinse frecvent de alte persoane. Vizitatorilor li se va impune ca măsură de protecție restricţionarea accesului în sălile de expoziţie cu suprafeţe mici, dar și distanţarea impusă de paravanele despărţitoare de la ghişeele muzeului.
În muzeu nu li se va permite accesul persoanelor ce prezintă simptome de infecţie respiratorie, tuse, strănut sau rinoree.
Programul de vizitare al expozițiilor secțiilor și caselor memoriale este public pe pagina oficială a instituției muzeale, muzeulmaramuresului.ro.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.