Cosmin Frăsinescu şi Andrei Cristea au semnat prelungirea contractelor cu Poli Iaşi

0
56

Căpitanul echipei Politehnica Iaşi, Cosmin Frăsinescu, şi golgheterul Andrei Cristea au semnat marţi prelungirea contractelor cu gruparea moldoveană.
„S-a procedat corect, este un lucru normal, este o prelungire cu negociere de ambele părţi. Având în vedere această situaţie, cred că la toate cluburile ar trebui să se întâmple cu jucătorii aflaţi în ultimele 6 luni de contract. Este o ches­tie de fair-play până la urmă”, a afirmat Frăsinescu.
Andrei Cristea a mulţumit conducerii clubului şi suporterilor pentru susţinere: „Mulţumesc pentru această şansă de a continua. În ultimul timp, am primit foarte multe mesaje de la suporteri şi le mulţumesc pentru susţinere şi sperăm ca împreună să facem o treabă foarte bună. Suntem datori să terminăm ceea ce am început şi ne dorim ca în acest campionat să avem rezultate foarte frumoase”.
Preşedintele clubului Politehnica Iaşi, Ciprian Paraschiv, a afirmat că le va propune prelungirea contractelor şi altor jucători ai formaţiei pregătite de Mircea Rednic.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.