Sălile de culturism și fitness s-ar putea redeschide după 15 iunie

0
62

Sălile de culturism și fitness din România s-ar putea redeschide după 15 iunie, cu respectarea unui set de condiții necesare pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus, a declarat, pentru AGERPRES, președintele Federației Române de Culturism și Fitness, Gabriel Toncean.
Mai mulți reprezentanți ai sălilor de culturism și fitness au avut luni o întrevedere cu ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, și cu președintele Federației Române de Culturism și Fitness, Gabriel Toncean.
„A fost o discuție preliminară în care am discutat și am propus anumite lucruri care ar fi valabile în sălile de culturism și fitness, pentru că nu sunt un capitol aparte din viața noastră socială. Și am spus să avem o discuție preliminară în care fiecare să vină cu propuneri, care vor fi înaintate Ministerului Sănătății. Părerea mea personală nu are legătură cu ceea ce transmit autoritățile, este că e posibil ca după 15 iunie să fie deschise aceste săli. A fost un grup de oameni de afaceri care au mai multe săli, dar și individuali, am înțeles că vor să se constituie în asociație sau patronat. Cert este că găsim deschidere și vrem să facem un lucru bun împreună”, a declarat Toncean.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.