CORONAVIRUS în România…

0
28

Până vineri, 22 mai, ora 13, pe teritoriul României, au fost confirmate 17.712 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID-19 dintre care 10.777 au fost declarate vindecate și externate.

În județul MARAMUREȘ, potrivit Institutului Național de Sănătate Publică, au fost confirmate 90 de cazuri.
1.159 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale, au decedat (2 din Maramureș).
De la ultima informare (NR: joi) au fost înregistrate alte 127 noi cazuri de îmbolnăvire.
La ATI sunt internați 200 de pacienți.
Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 8.968 persoane, iar alte 48.643 sunt în izolare la domiciliu, sub monitorizare medicală.
La nivel național au fost prelucrate 352.647 de teste.
În ultimele 24 de ore, s-au aplicat 156 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 107.880 lei.
De asemenea, prin structurile abilitate ale Poliției, au fost constatate, joi, 4 infracțiuni pentru zădărnicirea combaterii bolilor.
Totodată, joi, 21 mai, 33 de persoane, care nu au respectat măsura izolării la domiciliu sau a carantinei, au fost introduse în carantină instituționalizată pentru 14 zile.

… și în Maramureș

În ultimele 24 de ore, structurile teritoriale ale MAI și polițiștii locali au executat, în sistem integrat, 55 de misiuni, pe raza județului, în care au fost angrenate 103 efective.
Au fost verificați peste 1.000 de cetățeni cu privire la respectarea măsurii de izolare la domiciliu.
Au fost identificate și sancționate contravențional 2 persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuale stabilite pentru prevenirea și limitarea infecției cu noul Coronavirus.
A fost depistată, identificată și sancționată contravențional o persoană care nu a respectat măsura de izolare la domiciliu. Aceasta a fost introdusă în carantină instituționalizată, cu plata cheltuielilor aferente.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.