Deschis la Mineralogie

0
26

Muzeul Județean de Mineralogie „Victor Gorduza” Baia Mare și-a reluat activitatea cu publicul, după programul normal, de marți până duminică, în intervalul orar 9-17.
“Bineînțeles, datorită contextului actual, vor exista o serie de restricții și măsuri obligatorii pentru vizitarea în siguranță a expozițiilor Muzeului. Acestea se referă la măsurile de distanțare socială și de protecție necesare, pentru asigurarea unui climat sănătos atât pentru vizitatori, cât și pentru angajații Muzeului; întregul regulament de vizitare poate fi consultat pe site-ul instituției și de asemenea, va fi afișat la sediul Muzeului″, a informat conducerea instituției muzeale.
În prezent, poate fi vizitată expoziția permanentă, dispusă pe două niveluri, prezintă prin intermediul celor peste 1.000 de eșantioane expuse geologia regiunii Baia Mare, mineralogia sistematică, principalele proprietăți ale mineralelor și eșantioane minerale cu valoare estetică deosebită. De asemenea, mai sunt deschise 4 expoziții temporare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.