Liga de vară doar cu jucători români, inclusiv juniori

0
40

Consiliul Director al FR Baschet a decis în ultima ședință ca, în luna august, înaintea reluării pregătirilor oficiale la nivel de cluburi de seniori, acestea să participe la Liga de vară doar cu jucătorii români din loturi, inclusiv juniorii. Participarea nu are caracter obligatoriu, ci se dorește un stimulent pentru jucătorii autohtoni.
De asemenea, o altă decizie vizează turneele finale de juniori, care vor încheia sezonul 2019-2020 pe teren, în luna august, pentru toate categoriile de vârstă (de la U13 la U20), cu participarea primelor opt echipe din clasamente. Festivalul de minibaschet și babybaschet, precum și campionatul U12 vor avea loc la finalul lunii august, începutul lunii septembrie, cu respectarea măsurilor de siguranță.
Astfel, juniorii sunt singurii fericiți pentru finalul acestui sezon, care la nivel de seniori s-a încheiat, prin „înghețare”, tot prin decizia Consiliului Director, fără acordarea titlurilor de campioană și a medaliilor, și cu clasamentul valabil la data suspendării Ligii Naționale, adică 9 martie.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.