🕮 Lecții de învățat 🕮 Psihoterapia prin bine

0
71

Nu trăim sub globul de sticlă. Suntem la discreţia gândurilor şi acţiunilor noastre, suntem influenţaţi de mediul în care trăim. Chiar dacă fiecare dintre noi îşi doreşte să aibă acea stare de bine, nu toţi reuşim.
La modul teoretic pu­tem spune că nu putem alege oamenii din jurul nostru, la fel cum tot la modul teoretic putem spune că noi alegem în fiecare clipă oamenii din jurul nostru. Realitatea este probabil la mijloc! Toți oamenii pe care-i ai în jur îți influențează starea. Dacă ai oameni negativiști, deprimați, demotivați, încet, încet te vei adapta și vei fi unul dintre ei. În schimb, dacă ai oameni de un alt calibru, de la care poți învăța, care te pot inspira, situația se schimbă radical.
Starea de bine influențează ceea ce ești, ceea ce faci și ceea ce ai în acest moment! Te ajută să generezi rezultate profesionale remarcabile! Să-ți atingi obiectivele! Să muncești mai eficient cu rezultate mai bune! Să ai o viață personală mai bună! A ști să-ți gestionezi starea te poate transforma în omul care vrei să devii. Stresul, ura, invidia sunt favorabile bolii. Gândurile rele ne iau din viaţă, bucuriile ne dau viaţă.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.