Tablete pentru elevii Liceului „Traian Vuia” Tăuții-Măgherăuș

0
292

La începutul acestei luni, Consiliul local Tăuții-Măgherăuș a aprobat achiziționarea a 80 de tablete, plus abonamente la internet, în vederea desfășurării on-line a cursurilor din învățământul preuniversitar.
„Mulțumim Consiliului Local Tăuții-Măgherăuș și domnului primar Anton Ardelean pentru grija pe care o acordă educației. Elevii de la Liceul Tehnologic Traian Vuia primesc tablete și cartele cu conexiune la internet pentru participarea la orele on-line. De asemenea, liceul a luat primele măsuri pentru primirea elevilor care vor participa la activitățile de pregătire a examenelor de Evaluare Națională și Bacalaureat, prin achiziționarea de termometre non-contact cu infraroșu. Mulțumim și pentru asta Consiliului Local al orașului Tăuții-Măghe­răuș și domnului primar”, a spus Loredana Hunyadi Ofrim, director la Liceul Tehnologic „Traian Vuia” din orașul Tăuții-Măgherăuș.
Tabletele se vor acorda cu titlu de împrumut și vor fi transmisibile elevilor care nu au posibilități financiare, pe bază de anchetă socială. 80 de elevi ai Liceului Tehnologic „Traian Vuia” din Tăuții Măgherăuș vor beneficia de aceste tablete în cel mai scurt timp.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.