Bărbați depuși în penitenciar

0
39

Polițiștii maramureșeni au pus în aplicare două mandate de executare a pedepsei închisorii pentru comiterea infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și sub influența alcoolului, vătămare corporală din culpă și distrugere sau semnalizare falsă.
Este vorba despre un bărbat, de 54 de ani, pe numele căruia Judecătoria Vișeu de Sus a emis mandat de executare a pedepsei închisorii de 2 ani și 2 luni, și un altul, de 59 de ani, din Baia Mare, condamnat de Judecătoria Baia Mare la o pedeapsă de 3 ani și 7 luni de închisoare.
Ambele persoane au fost depuse în penitenciar în vederea executării pedepselor.

Identificați după comiterea unor furturi

Miercuri, polițiștii din Baia Sprie au identificat un tânăr, de 17 ani, bănuit de comiterea unui furt.
În fapt, în data de 26 mai, ora 18, polițiștii au fost sesizaţi de către o femeie, de 40 de ani, despre faptul că persoane necunoscute i-au sustras o poșetă în care se aflau mai multe bunuri în valoare de aproximativ 5.000 lei.
Polițiștii au recuperat o parte din bunurile persoanei vătămate.
• Marți, 26 mai, la ora 19.45, polițiștii din Fărcașa au fost sesizați despre faptul că persoane necunoscute au pătruns în incinta unui local, din Ardusat, de unde au sustras bunuri în valoare de aproximativ 7.000 lei.
În urma activităților specifice, polițiștii din Ardusat au identificat 8 tineri, din localitate, cu vârste cuprinse între 11 și 17 ani, bănuiți de comiterea furtului.
O parte din bunuri au fost recuperate și restituite persoanei vătămate.
În ambele cauze se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt și furt calificat.

În Budești • Acțiune privind respectarea regimului silvic

Miercuri, polițiștii din Budești împreună cu reprezentanți din cadrul Ocolului Silvic Mara și reprezentanți din cadrul Primăriei au desfășurat o acțiune privind respectarea regimului silvic.
Aceștia s-au deplasat în fondul forestier al comunei, în locurile numite MERTIU, OANȚA și VF OANȚA, unde au identificat mai mulți bușteni, esență rășinoase și foioase, fără cioplaje cu vopsea și numere curente de inventariere.
Materialul lemnos, cu un volum total de 23,73 mc, a fost ridicat și predat în custodie ocolului silvic și se efectuează verificări pentru identificarea persoanelor care au transportat lemnul în acele locuri, stabilirea locului de recoltare și legalitatea acestor operațiuni.

Bănuit de comiterea unor înșelăciuni

Marți, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Baia Mare au identificat un tânăr, din Satu Mare, bănuit de comiterea unor înșelă­ciuni. Prejudiciul, în cuantum de 3.400 lei, a fost recuperat în totalitate.
Verificările și cercetările polițiștilor au relevat că tânărul, de 22 de ani, a comis, în cursul lunilor februarie și martie a.c., trei înșelăciuni pe raza municipiului Baia Mare.
În fapt, tânărul solicita schimbarea unor banc­note în cupiură mai mică, distrăgea atenția victimelor, reușind, în timpul schimbului, să sustragă o parte din banii persoanelor care acceptau să-l „ajute”.
Polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii sale activități infracționale.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.