În Remetea Chioarului • Condiții asigurate pentru elevi la Evaluarea Națională

0
44

20 de elevi din Remetea Chioarului au ajuns la finalul clasei a VIII-a la școala din centrul de comună, pentru ei urmând examenul de evaluare.
Vor fi zile cu emoții pentru copii, ținând cont de perioada grea pe care au traversat-o, cu pregătirea on-line. Administrația locală s-a pregătit, la rândul ei, pentru acest examen, asigurându-le copiilor toate condițiile necesare, având în vedere pandemia.
„Ne bucurăm că elevii clasei a VIII-a din Comuna Remetea Chioarului au ajuns la final cu studiile gimnaziale. Noi le punem la dispoziție toate spațiile dezinfectate, le-am asigurat măști și mănuși, atât elevilor, cât și cadrelor didactice. S-au făcut dezinfecții cu biocid, ca toată lumea să fie în siguranță. Cheltuielile din bugetul primăriei pe această perioadă de pandemie nu au fost foarte însemnate. Am încercat să achiziționăm produsele cu prețul cel mai mic. Deci ne-am drămuit bănuții cât mai bine și bineînțeles că am avut și un buget de rezervă la începutul anului, bani pe care-i folosim în situații extreme”, a precizat Călin Ovidiu Petrică, primarul din Remetea Chioarului.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.