„Fascinația lecturii”, la o nouă apariție

0
53

Secția pentru copii a Bibiotecii Județene “Petre Dulfu” din Baia Mare a realizat primul număr din acest an al Fascinației lecturii, suplimentul revistei Bibliotheca Septentrionalis.
Noul număr propune subiecte noi: Magia poveștilor spuse pe covor la Casele de tip familial din Baia Mare, Tradiții de Paște, Ziua Internațională a Cititului cu Voce Tare, personalități feminine care au marcat istoria lumii: Sofia Ionescu-Ogrezeanu și Sarmiza Bilcescu, Mark Twain, Știați că…Secția pentru copii vă recomandă, Mark Daniel Banc, un nume de care vom mai auzi! , Portret de cititor, Cărți terapeutice pentru cei mici și pentru cei…mari.
Voluntarele Andra Cioltea și Andra Bozântan, care coordonează cluburile pentru preșcolari și școlari mici la bibliotecă, au contribuit cu două articole interesante despre redescoperirea plăcerii cititului în familie.
În perioada următoare, bibliotecarele Secției pentru copii vor distribui revista „Fascinația lecturii” tuturor elevilor și profesorilor care și-au adus contribuția la realizarea ei, bibliotecilor școlare din Baia Mare și celor comunale din județ. (o.m.)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.