4 situații de urgență

0
25

• Detașamentul de Pompieri Baia Mare a intervenit, vineri, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit din cauza unei cratițe lăsată nesupravegheată pe foc. Incendiul s-a produs în bucătăria unei locuințe de pe strada Aleea Nouă, din Baia Mare. Din fericire a ars doar mâncarea din cratiță.
• Sâmbătă, pompierii din Bogdan Vodă au lichidat un incendiu izbucnit la un coș de fum din Dragomirești unde, din fericire, a ars doar funinginea.
• Duminică, pompierii băimăreni au fost chemați de urgență pe B-dul Traian, din Baia Mare, unde un incendiu a izbucnit în balconul unei locuințe. Pompierii au intervenit rapid, astfel că pagubele s-au limitat la circa 5 kg de deșeuri menajere arse, dintr-un coș de gunoi, în care a fost aruncată o țigară aprinsă.
• Luni, în Remeți, pompierii sigheteni, alături de pompierii voluntari, au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească. Focul a distrus circa 80 m.p. dintr-o magazie, diverse unelte și utilaje agricole, alături de 2 autoutilitare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.