Achiziție de marcă la Minaur!

0
103

CS Minaur nu se întărește doar la nivelul secției feminine de handbal, unde lotul este conturat în proporție de 90 la sută, ci și în ceea ce privește lotul de la masculin.
După reconfirmarea în funcția de antrenor principal al francezului Stephane Plantin, care avea obligația, printr-o clauză din contract, să ducă echipa în cupele europene, conducerea clubului a perfectat probabil cel mai răsunător transfer din Liga Zimbrilor al ultimilor ani. Cel al brazilianului Jose Toledo, jucător care a evoluat în ultima stagiune la Vardar Skopje, club cu care a reușit să se impună în Liga Campionilor. Toledo evoluează pe postul de inter dreapta, iar în ultimele cinci sezoane a jucat la cel mai înalt nivel, cel al Ligii Campionilor, patru stagiuni la Wisla Plock și unul la Vardar Skopje.
Un alt transfer la Minaur este cel al sârbului Nikola Skrobic, jucător ce joacă tot pe inter dreapta.
Băimărenii au bătut palma și cu un portar, este vorba de Barna Buzogany, acesta activând ultima oară la formația maghiară de primă ligă Gyongyosi KK.
Echipa ce a terminat ultimul sezon pe locul 3 nu vrea să se opreasă aici și mai vizează alte două transferuri care să întărească formația coordonată de Stephane Plantin. Astfel, se află în tratative cu un jucător de națională, Ionuț Ramba, component ce a mai trecut pe la Minaur când s-a cucerit ultimul titlu, și care a apărat în ultimii trei ani culorile celor de la CSM București. Formația noastră consideră că e nevoie de întăriri și postul de pivot și are în vedere aducerea lui Gabriel Dumitriu, jucător ce aparține de Dunărea Călărași, și acesta cochetând cu prima reprezentativă.
La capitolul despărțiri putem enumera, deo­camdată, patru jucători: Adrian Țenghea, Vojislav Brajovic, Teo Curic și Janja Vojvodic, primii doi fiind deja acontați de CSM Făgăraș, echipă antrenată de băimăreanul Raul Fotonea.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.