Finalul sezonului în fotbalul maramureșean, decis de CE al AJF Maramureș

0
151

Echipele angrenate în competițiile de seniori în fotbalul maramureșean au avut posibilitatea să-și exprime opțiunile, până în 29 mai, pentru finalizarea actualului sezon, majoritatea fiind de părere că acesta trebuie terminat pe teren. Și e vorba de Liga 4, Liga 5 și Cupa României.
Zoltan Szekely, președintele Asociației Județene de Fotbal Maramureș, a remis un comunicat în acest sens în care este specificat faptul că o decizie finală va aparține Comitetului Executiv al AJF MM.
„În urma centralizării opțiunilor comunicate în scris de către oficialii echipelor de Liga a patra, am constatat că șapte grupări din seria Sud și patru echipe din seria Nord și-au manifestat dorința de a termina competiția pe teren. Acestea sunt: CS Progresul Șomcuta Mare, FC Lăpușul Tg. Lăpuș, CS Progresul 2012 Dumbrăvița, CS Seini, CSO Minerul Baia Sprie, CS FC Suciu de Sus și ACS Bradul Groșii Țibleșului – în seria Sud, respectiv CSM Sighetu Marmației, ACS Avântul Bârsana, ACS Salina Ocna Șugatag și AS Remeți – în seria Nord.
La Liga a cincea, 11 conducători de echipe au comunicat AJF MM dorința de a continua competiția. Și anume: AS PHP Iadăra, AS Gloria Sălsig, AS Mireșu Mare, ACS Satu Nou de Jos, CS Unirea Săsar, AS Gloria Culcea, AS Măgura Coaș, AS Dinamic Groși, AS Speranța Cernești, CS Viitorul Gârdani și AS Gloria Chechiș.
În ceea ce privește Cupa României, unde au mai rămas de disputat semifinalele și finala, toate cele patru echipe implicate (Progresul Șomcuta Mare, CSM Sighetu Marmației, CS Fărcașa și ACS Satu Nou de Jos) doresc să își joace pe teren șansa de a câștiga trofeul.
Date fiind opțiunile exprimate de dvs. și în funcție de evoluția măsurilor de relaxare dictate de autorități la nivel național, Comitetul Executiv al AJFMM se va reuni de îndată și va decide sistemul în care vor fi continuate și finalizate cele trei competiții, precum și datele de disputare ale meciurilor”, este comunicatul postat de Zoltan Szekely pe site-ul Asociației Județene de Fotbal Maramureș.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.