Gnohere şi-a reziliat contractul cu FCSB

0
34

Clubul de fotbal FCSB a anunţat, joi seara, pe pagina sa de Facebook, că a ajuns la un acord cu atacantul francez Harlem Gnohere pentru rezilierea contractului.
Gnohere, în vârstă de 32 de ani, care a jucat la FCSB din ianuarie 2017, a adunat 115 partide oficiale în toate competiţiile în tricoul roş-albastru, reuşind să înscrie de 51 de ori şi să ofere 6 pase de gol.
Francezul a transmis un mesaj emoţionant pe Instagram: ”Aceasta este una dintre cele mai dificile scrisori pe care le-am scris în viaţa mea. O fac cu mare tristeţe, deoarece spun la revedere unui club care m-a făcut să descopăr Europa, un vis pe care îl aveam de mult timp”.
”Am petrecut trei sezoane şi jumătate fantastice la FC Steaua Bucureşti şi am profitat de fiecare minut al şederii mele. (…) Laurenţiu Reghecampf, Nicolae Dică, Mihai Teja au făcut toţi parte din experienţa mea la acest club. Au fost toţi o sursă de motivaţie la fiecare antrenament şi la fiecare meci. Sper că activitatea mea pe teren a ajutat să le înapoiez o parte din încrederea care mi-au arătat-o”, a mai spus cel supranumit ”Bizonul”.
„În inima mea va fi mereu loc pentru voi, suporterii, angajaţii clubului, coechipierii care au contribuit la experienţa mea. Bucureşti (România) vă voi duce în inima mea. Cu tot ce am trăit, a fost o poveste frumoasă. Vă mulţumesc mult”, a transmis Gnohere în încheiere.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.