🕮 Lecții de învățat 🕮 Cunoaște-te mai bine!

0
129

Cel mai mare dușman al nostru se ascunde acolo unde nu ne așteptăm. Vocea din mintea noastră a adunat credințe false despre cum funcționează lumea, a adunat dovezi greșite despre cine ești tu cu adevărat… Ți s-a spus că e prea greu! Că nu ești în stare! Că ești prea mic! Că nu ai resursele necesare! Că nu o să te asculte nimeni!? Că o vei da în bară! Că vei eșua! Că nu ești capabil! Că nu poți să câștigi orice ai face?
POȚI. Dar nimeni nu va putea face acel lucru mai bine decât tine. Ca să-ți depășești limitele, trebuie să te cunoști pe tine. Dacă ți s-a dat o situație e pentru că în jurul tău sunt și resursele necesare pentru a te descurca. Nu le vezi pentru că trebuie să te străduiești puțin să le cauți! Nu le vezi pentru că ești prea ocupat să te uiți în altă parte!
Ce trebuie să faci? Ieși din zona de confort, fii conștient de ceea ce ești în stare! Dacă tu nu vei lucra pentru dorințele tale, vei fi mereu nevoit să lucrezi pentru dorințele altcuiva.
Schimbând ceea ce crezi despre tine, vei crea o altă perspectivă asupra vieții. Unele bariere, odată doborâte, ne fac să ne dorim din ce în ce mai mult de la viață.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.