În Ieud • Stație de tratare a apei de 5 milioane lei

0
40

Comuna Ieud are în derulare un proiect, pe fonduri AFIR, prin care se construiește o stație de tratare și potabilizare a apei, dar se și extinde rețeaua de alimentare cu apă. Primarul comunei, Nicolae-Traian David, a precizat că lucrările sunt în grafic și investiția se va încheia în termenul stabilit prin contract.

Potrivit edilului comunei, proiectul a fost câștigat pe fonduri europene, prin AFIR și însumează o valoare totală de 1 milion de euro + TVA, echivalentul a aproximativ 5,2 milioane de lei: „Am început să lucrăm la acest proiect cu ani în urmă, când am depus prima cerere de finanțare. În execuție a intrat în septembrie 2019 și sunt foarte încântat că lucrările au avansat conform graficului de execuție. Sperăm ca lucrarea finală să fie recepționată în luna octombrie, fiind deja executați 5 kilometri de extindere de rețea. Și stația de tratare este rezolvată în proporție de 60%, motiv pentru care suntem optimiști că ne vom încadra în termenul stabilit”, a declarat Nicolae-Traian David.
El a mai subliniat buna colaborare pe care a avut-o cu reprezentanții administrației județene în tot acest timp, menționând faptul că ajutorul financiar pe care l-a primit în multe alte proiecte care s-au desfășurat în plan local a fost vital pentru finalizarea lucrărilor începute.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.