În Vișeu de Sus • Tânără, de 18 ani, găsită moartă într-o cabană părăsită

0
88

Sâmbătă, în jurul orei 17, prin SNUAU 112, un cioban a sesizat poliția despre faptul că într-o cabană părăsită, situată într-o zonă izolată a localității Vișeu de Sus, a fost găsită o persoană decedată.
Din primele cercetări s-a stabilit că este vorba despre o tânără, de 18 ani, domiciliată în Vișeu de Sus. Cadavrul a fost transportat la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei si stabilirii cauzei morții.
A fost constituită o echipă complexă de cercetare care desfășoară verificări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a decedat tânăra.
Cazul a fost preluat de un procuror.
Purtătorul de cuvânt al parchetului de pe lângă tribunalul Maramureș, Bogdan Gabor, a declarat că „se presupune că tânăra găsită moartă a fost victima unui omor. Presupusul autor este în custodia Poliției, urmând să stabilească procurorul care sunt elementele de probațiune. Se fac cercetări. Se presupune că ar fi concubinul”.
Procurorii au solicitat internarea presupusului ucigaș la Spitalul de Psihiatrie Adulți din Sighetu Marmației pentru a se efectua o expertiză neuro-psihiatrică care să stabilească dacă a avut discernământ în momentul comiterii faptei.
Direcția pentru Protecția Copilului Maramureș s-a autosesizat și va efectua o anchetă socială însă, deocamdată, cei doi copilași ai tinerei ucise au rămas în grija rudelor apropiate mamei.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.